Alle gør det….

15. marts 2017 14:22 af

Alle gør det ……

….vi lytter alle sammen til musik, nogle mere end andre.
I en eller anden grad lytter vi alle til musik – enten gennem radioen i bilen, radioen på arbejdet eller med et bevist valg af sang, på en streaming tjeneste, CD eller andet analogt medie. Men i sidste ende må vi erkende, at musik er en del af hverdagen! Så hvorfor fravælger en stor mængde mennesker, at prioritere god lyd? – er vi blevet for ukritiske, eller er det fordi at vi ikke ved bedre?

I de observeringer som jeg har gjort mig, kan jeg se et gennemgående problem – danskere er ukritiske! Og det gælder ikke kun mht lyd og musik, men også med mad, biler, elektronik osv. Man vælger billigt og kortsigtet i stedet for kvalitet og langsigtet. Mange vil selvfølgelig kunne sige at det ikke kan betale sig at vælge kvalitet, da det alligevel går så stærkt med udviklingen at produktet bliver forældet, inden for sin levetid. Men det er jeg ikke enig i – tag feks pladespillere, som har genvundet folks hjerter! Der findes mange nye producenter af afspillere, men de som blev produceret for 20 år siden, er mere populære og spiller lige så godt som moderne afspiller ….nogen vil sige bedre.

Og hvad med mad? Vil du ikke gerne have et stykke kød eller grøntsager, som smager bedre og af mere? – prøv at sammenligne det med lyd fra dine højttalere! Hvorfor går du på kompromis med lyden?

Der viser sig heldigvis en tendens, at vi så småt begynder at se lidt mere på kvalitet og passion i vores indkøb, istedet for at lade “køb-og-smid-væk-generationen” tage over og vi værdsætter mere og mere gode vare kombineret med god service også. Det er ligesom med mad – man kender først forskellen, når man har smagt et kedeligt æble og efterfølgende ét der har mere smag, saft og aroma. Så gør dig selv den glæde, at besøge en rigtig radio/tv-butik og få en god lyd oplevelse, samt en snak om, hvad dit behov er – det behøver nødvendigvis ikke at være så dyrt at få god lyd, som mange går og tror.

Tænk over hvad du putter i hovedet – mad, kosmetik ….og ikke mindst lyd…..

TP200_Facebook_banner

Hvad har du på hjerte?

Skriv din kommentar ved at udfylde felterne herunder.