Cookie og privatlivspolitik

1. Kontaktoplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Slet eller bloker cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Personoplysninger

 

1. Kontaktoplysninger

TP Tube

TP Tube
Agenavej 35-37
2670 Greve
Telefon: +45 43 90 60 48
Email: info@tptube.dk

 

2. Hvad er cookies?

Cookies er en meget lille tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobil eller hvad du bruger til at gå på vores hjemmeside med. Cookien indeholder ikke personlige oplysninger, og heller ingen virus.

 

3. Slet eller bloker cookies

Minecookies.org kan du læse vejledninger i at slette eller blokere cookies fra mang forskellige browsere.

 

4. Derfor bruger vi cookies

Vi bruger cookies, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvor længe osv. Vi bruger denne information til at forbedre vores hjemmeside, så brugere bliver længere og klikker på flere ting.

De cookies vi bruger er fra Google Analytics. Hvis du ikke vil medvirke til det, kan du fravælge de cookies via dette link.

 

5. Personoplysninger

Vi gemmer kun personoplysninger ved køb og kundekontakt. De oplysninger der gemmes er ganske enkelt for at kunne kontakte personen angående service og projekter. De oplysninger bruges også til at fakturere.

Kontakt vedrørende personoplysninger.

Vil du gerne have oplyst hvilke informationer vi har hos dig hos TP Tube, kan du skrive til info@tptube.dk eller ringe på telefon 22482002. Har vi forkerte oplysninger, eller har du indsigelser, kan du bede os rette dem gennem de førnævnte kanaler. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Persondataloven sikrer dig at dine oplysninger skal bevares sikkert og fortroligt. TP Tube gemmer dine personlige oplysninger på computere, som kun vi har adgang til. Dog kan vi ikke garantere sikkerheden, når dataene overføres via internettet. Det er simpelthen umuligt at give en 100 procents garanti. Risikoen for at andre tiltvinger sig dine oplysninger er til stede, men usandsynlig. Det betyder at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Internettet udvikler sig hele tiden, og derfor kan det blive nødvendigt for os at ændre i vores tekst om dine personoplysninger. Når vi gør det, gør vi selvfølgelig også opmærksom på det her på siden.

Ifølge persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har om dig, er forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve dem berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan altid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig behandles. Du kan også altid fortryde dit samtykke. Vil du klage, kan du henvende dig til Datatilsynet.


 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille-bitte tekstfil hjemmesider gemmer på din computer, så de kan genkende dig næste gang du besøger et website. Filen kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer til din computer.

 

Hvilke oplysninger gemmes i cookies?

Der kan være 4 Kbyte i en cookie-fil. Det er ikke ret meget mere end hvad der kan stå på en A4-side. Ofte står der i cookie’en;

  • Navnet på den server, hvor cookie’en er gemt.
  • Cookie’ens levetid.
  • Et ID, oftest tilfældigt genereret, som bruges til at genkede brugeren, når den er tilbage på sitet, der genererede cookie’en eller bare navigere på siden.

 

Hvilken slags cookies bruger vi?

Vi bruger såkaldte ’browser cookies’, der også kaldes ’HTML cookies’.

 

Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger kun cookies til at føre statistik over vores brugere. Den statistik bruger vi så til at prøve at gøre vores site endnu mere tiltrækkende for vores brugere.

 

Er der nogen risiko ved at bruge cookies?

Der er ingen risiko ved cookies. Der er tale om passive filer. De kan altså ikke spionere på din computer eller sprede malware og virus til din computer.

 

Er der persondata i mine cookies?

Nej, ikke i vores cookies. Vores cookies bruges kun til anonym statistik i Google Analytics. Det er næsten kun online banker, der gemmer persondata i cookies og i de tilfælde skal de oplyse om at de gør det.

 

Kan jeg selv bestemme over cookies?

Ja, alle browsere kan indstilles til kun at acceptere cookies du har godkendt. I langt de fleste browsere kan du også vælge hvilke cookies du vil have, og hvilke du ikke vil have. Slår du cookies fra, kan du opleve problemer med webshops, der ikke kan huske hvad du har lagt i din kurv.

 

Hvor lang tid gemmes en cookie?

Det kommer an på hvor lang tid sitet har sat deres cookies til at lagre. Typisk gemmes en cookie 12 eller 24 måneder – cookie’en fornys hver gang du besøger sitet, og forsvinder hvis du sletter den.

 

Tredieparts-cookies, hvad er det?

Nogle sites har reklamer fra underleverandører, der har deres egne cookies. Den slags cookies er underlagt samme slags regler som almindelige cookies.

 

Kommer cookies til at fylde min computer?

Nej. Cookies er meget små tekstfiler på omkring 4 kbyte. Det er forsvindende lidt.
Læs mere om cookies her

  • http://da.wikipedia.org/wiki/Cookie
  • http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie (engelsk)