Om TP Tube

TP nr 37TP Tube er en del af TP Radio, som blev stiftet af Toni Petersen i 1978 – som udvikler og producerer  elektronik. Til produktionen bliver 40% af strømmen produceret fra eget solcelleanlæg, og vi stræber efter at bruge miljørigtige materialer, når det er muligt. Leverandører vælges oftest inden for landets grænser for at undgå stort CO2 udslip grundet transport. Alt udvikling forgår “inhouse” i TP Radios udviklingsafdeling. Hos TP Radio ved vi hvordan en højttaler skal bygges, for at lyde fantastisk, og med forkærlighed til smukt design, blev TP Tube serien til. Med tilknytning til indretningsarkitekter og designere landet over har vi skabt et lydmøbel, som smelter sammen med dit hjem og fylder det med enestående lyd. Toni har selv interesseret sig for lyd og højttalere siden 1969 hvor han allerede byggede de første højttalere. Men først i 2006 blev det en realitet, da flere ingeniører tog idéen op igen –  kunne det lade sig gøre at skabe en højtaler i kompakt og indretningsvenligt design, som stadigvæk kunne spille med stor lyd? Flere af ingeniørerne, som tidligere har arbejdet med professionel lyd, mente, at det var en opgave, de måtte påtage sig. Ideen var spændende og nyskabende, og derfor fik ingeniørerne Erik W. Petersen og Per Leth Jensen lov til at udvikle TP Tube højtalerne sideløbende med andre projekter hos TP Radio. De har alle en baggrund i professionel lyd og har taget deres viden og erfaring med ind i din stue. Det har været en lang og hård proces at skabe højtalerene, som på trods af størrelsen skaber exceptionel god lyd. De giver dig et kæmpe lydbillede med lyddetajler, som du slet ikke vidste, eksisterede i din yndlingsmusik. Højtalerne er i dag blevet tweeket og justeret i lyddødt (anechoic) rum. Og lyttet på, i et særlig udvalgt lyttepanel, for at TP Tube serien giver den perfekte lydoplevelse for dig.

Hvorfor Navnet TP Tube!

“TP” Giver jo lidt sig selv – bogstaverne går igen i alle TP Radio´s produkter og referer selvfølgelig til Toni Petersen. Men “Tube” – mange vil lægge referencen i formen på højttaleren men det er som udgangspunkt ikke historien. HiFi entusiaster sværger tit til “gamle” rør-forstærkere og det var også der det hele startede. Vi har udviklet den moderne forstærker “TP0wer” (Class-D) som afløser for rør-forstærkeren og gemmer noget af den gamle glød ved at døbe vores aktive højttalere “Tube”

Enkelthed med sjæl

En aktiv højttaler – idéen er ikke ny, den første aktive højttaler er over 30 år gammel, men teknologien i dag gør, at vi med digitale forstærkere “TP0wer” (ClassD), kombineret med bla en 24-bit DSP kreds, kan skabe stor lyd glæde. Du genoplever din musik og finder detaljer som du ikke har lagt mærke til før. Men vi lytter også med øjnene og vi har derfor designet TP Tube serien, så den er nem at integrere i et hvert hjem – smuk men tids løs.

Vi er ikke bange for at sige, at vi har skabt et mesterværk på dansk jord.

TP Tube printDansk innovasion. For at opnå den kompromisløse lyd er der brugt digital teknologi. De højeffektive digitale forstærkere “TP0wer” der er udviklet til serien, er udviklet og produceret i danmark af TP Radio og er af typen Class D, og holder bas/mellemtone enhederne i et fast greb. Materiale og komponent valget ligger under store kvalitetskrav, og TP Tube seriens diskant er blandt verdens bedste. DSP (Digital Signal Processor) er en vigtig del af højttalerens identitet, og styre mange af funktionerne som feks SoundDeny, Udgangsniveau, mm

Hos os er Du vigtigst

– og service er derfor i højsædet. Vores mål er et langvarigt samarbejde med dig og dine højttalere. Kommunikation mellem dig og os kan være behjælpelig med brugen af dine højttalere og forstærke din lyd oplevelse. Samtidigt kan dine oplevelser og meninger give os viden og erfaring til brug i videreudvikling.

Vi har kun succes oplevelser med vores service niveau og det fortsætter.