TP200

Et lydsystem med fokus på bedre lyd

køb knap

Digitalt

DSP, ClassD, Bits og kHz

Der er idag mange tekniske ord som er svære at forstå og gør valget af digitale produkter forvirrende. Men det behøver man ikke at tænke på, ved valg af TP200. Den er simpel at bruge og valget skal ikke falde på hvor mange hestekræfter der ligger under motorhjelmen eller hvor stort bagagerummet er. Du vælger TP200 fordi du er faldet for den originale perfekte lyd, brugervenlighed og det smukke design. Men bare rolig der er rigeligt af hestekræfter under hjelmen, bagagerummet er stort nok og der er massere af smart elektronik bygget ind i dette lydsystem. Læs mere om data længere nede 

Soundbar

Uden subwoofer, ja det er muligt – oplev det før du tvivler

TP200 har flere brugermuligheder – Soundbar er én af dem og med den dybe gengivelse af bas behøver man ikke en subwoofer og det vil også være det første der fanger din opmærksomhed ved dette 70 cm vandret liggende rør, når den første gang gengiver lyden fra din yndlingsfilm. Den patenterede lydfunktion HDSX® som kan aktiveres via fjernbetjeningen, afsløre “kæmpen i forklædninger” og spreder lyden til en sourround-lignende oplevelse som bringer dig ind i din egen hjemmebiograf.

TP200

Streaming

En smartphone kan nemt være trådløs lydkilde til fantastisk lyd

Bliver det for teknisk og er du i tvivl om du kan afspille musik trådløst fra din iPhone/iPad, Android phone/tablet eller windows phone, så er svaret ganske simpelt JA! – alle de nævnte afspillere + PC/Mac er kompatible med TP200.

Spotify, Deezer, AppleMusic, Yousee/TDC Play og mange flere streaming tjenester er brugt af flere idag og når det kommer til trådløs streaming af lyd, er der i TP200 valgt seneste teknologi inden for bluetooth®, der også understøtter komprimerings standarden aptX®. Du kan derfor frit bruge enhver bluetooth afspiller til din streaming tjeneste eller afspille din lagret musik trådløst i CD kvalitet uden at være bundet til Airplay eller DLNA. Kan man ikke undvære sin AirPlay® funktion eller vil man gerne integrere TP200 i sit SONOS® system, så er det også muligt.

TP200_D3

Lydsystem i farver

90´ernes mini anlæg – eller 80´ernes Ghetto Blaster

Der er ikke indbygget båndoptager og heller ej CD afspiller, men den er lige så alsidig som fortidens musik anlæg – Trådløs fra den mobile afspiller, Soundbar for TV, tilsluttet PC eller netværksafspiller…  sidste trin i setup som disse, kan være denne højttaler. Derfor kalder vi TP200 for et lydsystem. Fronten på TP200 kan nemt afmonteres og skiftes til en anden farve (8 forskellige farvevalg) og derved gøre den nemmere at integrere i indretningen.

front farver

Enkelt og på “god gammeldags facon” kan du tilslutte alle tænkelige analoge medier til TP200 via Mini Jack 3.5 – Selv din gamle forstærker kan få nyt liv, tilsluttet en TP200. På lidt mere “moderne facon” kan USB tilslutningen bruges til at afspille fra PC/Mac eller fra andre USB kilder bl.a. også USB on-the-go fra de afspillere som understøtter dette. Vi tør godt at sige “Lydsystemet til dig der vil have det bedste”

Hestekræfter & Bagagerum

Tekniske Data og forklaringer

Som sagt så er der rigeligt med hestekræfter i TP200. – Systemet er opbygget med 2 x diskant og 2 x bas med hver deres 50W ClassD forstærker, i alt 200W – dertil er der tilføjet 2 x slave-enheder. Med dette setup er der opnået et kraftoverskud, som virkelig kan høres – og med en innovativ DSP til at styre det hele, er alt under kontrol. Denne opbygning har gjort at vi har kunne holde bagagerummet (læs: kabinettet) nede i en fornuftig størrelse og stadig have et lydsystem der leverer lyd som mange større højttalere ikke engang kan præsterer….. og så gør TP200 det helt uden subwoofer. Innovation er en vigtig faktor i udvikling af en højttaler som denne og der er derfor også brugt helt nye teknologier, fx en helt nyudviklet DSP sat sammen med unikke digitale forstærker-komponenter. Det resulterer i ren digitalt signal, helt uden Analog / Digital konvertering på alle indgangene(AUX undtaget)

Dimensioner: 70 x 16.6 x 15.6 cm / Input: Bluetooth aptX® – Mini Jack 3.5 – Toslink(optisk) – USB / Materiale: Anodiseret aluminium

Vi har udviklet og producere TP200 i Greve og vi hos TP Tube har, med passion, produceret aktive højttalere i 13 år.


Find nærmeste forhandler her

eller køb TP200 i vores webshop

køb knap